Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Spaarndamseweg 386 49 in Haarlem 2022 EA

Spaarndamseweg 386 49

2022 EA Haarlem
Vraagprijs € 265.000,- k.k.
06-24779645

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1976 Woonoppervlakte 46 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Ontzettend fijn, licht en rustig gelegen 2-kamer appartement aan het Spaarne van Haarlem. Door de ligging aan de achterzijde van het complex is het hier heerlijk! Vrij uitzicht over Haarlem richting de duinen en een voldoende ruim balkon op het westen waar na het werk nog van de zon genoten kan...
Lees meer

Omschrijving

Ontzettend fijn, licht en rustig gelegen 2-kamer appartement aan het Spaarne van Haarlem. Door de ligging aan de achterzijde van het complex is het hier heerlijk! Vrij uitzicht over Haarlem richting de duinen en een voldoende ruim balkon op het westen waar na het werk nog van de zon genoten kan worden. Ook de avondluchten zijn hier fantastisch mooi!

Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken en een slaapkamer met toegang tot het balkon. Het is klein maar fijn comfortabel wonen. De kozijnen in de woonkamer zijn vervangen door kunststof kozijnen met HR isolatieglas. De woning maakt gebruik van blokverwarming en er is een eigen boiler voor warmwater. De badkamer is eventueel nog te verruimen door het stukje hal erbij te betrekken. In de bergkast is de aansluiting voor de wasmachine. Bergruimte is er voldoende in de eigen berging op de begane grond en de auto kan geparkeerd worden op het bijhorende parkeerterrein.

De locatie is zeer centraal op fietsafstand het gezellige centrum van Haarlem maar ook dicht bij Amsterdam en Schiphol welke goed zijn te bereiken met de trein of de bus. De boodschappen kan je doen om de hoek bij Winkelcentrum Spaarneboog of in de winkelstraat Cronjé met vele leuke speciaalzaken, diverse horeca en een grote AH. Maar ook de duinen, strand en zee bevinden zich op korte afstand en binnen enkele minuten autorijden bereik je alle belangrijkste uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag, Alkmaar of Utrecht.

Indeling:

Entree complex vanaf de voorzijde of vanaf het achtergelegen parkeerterrein. Hier zijn ook de bergingen en een buitengelegen fietsenstalling. Het gebouw beschikt over een lift.
Derde woonlaag: afgesloten gang met de entree tot de woning, meterkast op de gang, entree woning, hal, berging met de aansluiting voor de wasmachine en de boiler, badkamer met wastafel, douche en toilet, woonkamer met vrij uitzicht, open keuken met inbouw vaatwasser, 4-pits gasstel, afzuigkap en een losse koelkast, slaapkamer met een inbouwkast en kastenwand, toegang tot het balkon.

Wetenswaardigheden:

- Boiler Daalderop 80 liter
- Blokverwarming
- Servicekosten € 190,- inclusief € 35,- voorschot stookkosten en waterverbruik
- Meterkast heeft 4 groepen
- Glasvezel aanwezig
- Vrij parkeren op het bijgelegen parkeerterrein
- Bouwjaar ca. 1976
- Niet bewonersclausule van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 265.000,- kosten koper Prijs per m² € 5.760,87 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1976 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 46 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 154 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 4 m² Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Toilet, Wastafel, Douche Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Balkon Ja Voorzieningen Mechanische ventilatie Energie Energieklasse C Energie einddatum 02-02-2034 Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Verwarming Blokverwarming Warmwater Elektrische boiler eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte VvE checklist Periodieke bijdrage Ja Vergadering VvE Ja Onderhoudsplan Ja Opstalverzekering Ja Inschrijving KvK Ja Reservefonds Ja Kadastrale gegevens Gemeente Schoten Sectie B Perceelnummer 15580 Index 53 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Schoten Sectie B Perceelnummer 15580 Index 22 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Spaarndamseweg 386 49, 2022 EA Haarlem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring