Mijn favorieten

Wat kan ik het beste doen?Dat is een vraag die ik als makelaar in een persoonlijk en uiteraard geheel vrijblijvend gesprek kan beantwoorden. Want een woning verkopen of aankopen is maatwerk en iedere situatie zal vragen om een andere aanpak.
Eerst bepalen we de juiste actuele prijs. Wat is de woning nou echt waard op de huidige huizenmarkt. Iedereen weet het, als je teveel vraagt blijf je ermee zitten, maar wat is teveel? En erger nog, wat is te weinig?
Hiervoor is het oordeel van mij als makelaar een goed uitgangspunt. We kijken bijvoorbeeld samen naar de meest recente verkopen van vergelijkbare panden en komen zo tot een realistische vraagprijs. Een vraagprijs die verder zodanig moet zijn dat hij goed past in de zoekmachines van het internet. Want met een vraagprijs van bijvoorbeeld € 300.000 word je echt veel sneller gevonden dan met een vraagprijs van € 302.500.


Bezichtingstip!

Zorg dat je woning er neutraal uitziet
Waarschijnlijk voldoet de huidige woning helemaal aan de smaak van de bewoners. Ook dat hippe koeienvel op de grond en dat moderne kleurtje op de muur. Maar de kans dat de kijker dezelfde smaak heeft, is klein. Maak de woning daarom zo neutraal mogelijk. Kijk bijvoorbeeld maar eens bij Ikea, zij bepalen hun inrichting ook zó, dat het voor zoveel mogelijk mensen met zoveel mogelijk smaken aantrekkelijk is. En als dat nodig is, ik heb goede contacten met een woningstyliste die al heel wat woningen heeft aangepast en al bij menige deal de doorslag gaf.